Febra musculară

După o discuţie cu o cineva – nu spun cine, persoană importantă – mi-am şoptit în barba proaspăt rasă că ar fi cazul să croiesc şi eu o leapşă. Cer îndurare, Măria Ta (şi ţie Ioane, că tot ţi-a fost ziua recent!): e prima, aşa că e mică (dar jucăuşă!) şi timidă. Să purcedem dară, dragă cetitorule.

Care sunt cele 3 activităţi, cele mai plăcute vouă, dătătoare de februri musculoase? Eu am ales aşa:

1. Îmi plăcea la nebunie febra musculară dată de antrenamente. Chiar şi vânătăile îmi plăceau. Ştiu, mi s-a mai spus, sunt ceva mai masochist decât media. Îmi plăcea să studiez anatomie practică, să îmi descopăr muşchi pe care nu credeam că îi am în posesie. Cel mai interesant a fost când am descoperit că poţi avea o febră musculară care să îţi facă aşezarea şi ridicarea de pe W.C. o adevarată aventură!

Acum mă mai bucur de febră de genul ăsta doar când mai pun mâna prin casă pe câte o flotare, o genuflexiune, un abdomen. Sau când îmi dau suflul, afară, în jurul parcului.

2. O altă activitate care mă fericea cu cate o febră musculară era mersul pe bicicletă. Am mers pe asfalt, pe nisip, prin apă, prin pădure, pe scări. Când eram mici jucam prinsa pe bicilete sau fotbal pe biciclete. Dacă ieşeam afară la joacă, era de neconceput să lăsăm bicicletele în casă!

3. Şi ar mai fi o activitate care îmi dă febră musculară şi care îmi place, dar acum nu reuşesc să mi-o amintesc… Am un lipsus, cum s-ar spune. Asta e: dacă nu practici, uiţi! Ştiu doar următoarele:

 • prima activitate, antrenamentul, se face în grup
 • a doua activitate, mersul pe bicicletă, se face fie de unul singur, fie în grup
 • ultima activitate, dacă îmi aduc bine aminte, se face în 2. În mod normal. Dar se poate face şi în grup.Circulă zvonuri că se poate chair şi de unul singur, dar momentan răman doar zvonuri, pentru că nimeni nu a recunoscut public aşa ceva…

Leapşa a fost lansată la apă, cu surle, trambiţe şi tobe dupa ce, în prealabil, a fost lovită cu o sticlă de şampanie. Sper ca Lupu, Camytzi, Raka şi Richie să nu facă febră musculară răspunzând provocării.

Advertisements

6 Responses to “Febra musculară”

 1. Bai, tu la ultima activitate te jucai Bowling pe WII =)) Corect? 😉

 2. Si da, m-am achitat si de mandra leapsa 😀

 3. Oita Roz Says:

  @Raka: Nu, mai, cred ca era vorba de vanatoare… Pentru ca tin minte ca la un moment dat puneam un picior pe un umar, celalalt picior pe alt umar si… de aici nu imi mai aduc aminte! 😀

  Si multumesc de raspuns la leapsa. 🙂

 4. 1… 😀
  2. febra musculara dupa ce ma joc avionul cu bebele
  3. febra musculara dupa ce urc pe munte sau dupa un city break

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: